Jelentkezés a Minősített Passzívház Tervező képzésre

A tanfolyamra a www.epitesztovabbkepzo.hu weboldalon lehet jelentkezni.

A tanfolyam részvevőinek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket a beérkezési sorrend alapján vesszük figyelembe; a teljes programra való jelentkezők azonban előnyben részesülnek. A jelentkezéseket jogerősen csak a teljes részvételi díj beérkezése után vesszük figyelembe. A jelentkezés visszaigazolása interneten keresztül történik a jelentkező által megadott e-mail-címre a részvételi díj beérkezését követően.

A beérkezett díjról kiállított számlát valamennyi rendezvény esetén a részvevők (legkorábban) 14 nappal az első rendezvény megkezdése előtt kapják meg az általuk megadott számlázási címre kézbesítve.

A tanfolyam és az egyedi rendezvények részvételi díjai

A részvételi díjak az egyes modulok leírásánál találhatók.

Kedvezményes díjakat akkor biztosítunk, ha
- a jelentkezés és a díjfizetés a rendezvény megkezdése előtt 4 héttel beérkezik,
- egy vállalat, intézmény egynél több részvevőt küld, akkor a második részvevőtől számított minden további részvevőre kedvezményes díjat számítunk fel,
- a jelentkező diák,
- a jelentkező az IG Passivhaus Deutschland, az iPHA, a PAOSZ
(Passzívháztépítők Országos Szövetsége), vagy a MAPASZ (Magyar Passzívház Szövettség tagja,
- egyedi egyes modulok látogatása esetén egy résztvevő több modulra jelentkezik.

Vizsgadíjak

Kedvezményes vizsgadíjat a teljes tervezői rendezvénysorozatra való jelentkezés vagy legalább 5 modulra történt jelentkezés esetén biztosítunk.

A jelentkezés lemondása/módosítása/törlése

A jelentkezés lemondása, illetve mindennemű módosítása csak írásban történhet. Akadályoztatás esetén természetesen mód van az akadályoztatott részvevő helyett más személyt a rendezvényre delegálni. A részvétel törlésének díja a számlaérték 15%-át teszi ki. A rendezvények megkezdése előtti 14 napon belül történő lemondás/törlés esetén a teljes részvételi díjat meg kell fizetni. A rendező fenntartja magának a jogot, kis létszám esetén egy rendezvényt töröljön, vagy más időpontot jelöljön ki. Ha valamilyen okból törli a rendezvényt, akkor a teljes részvételi díj visszafizetésre kerül.

Ha a Minősített Passzívház Tervező vizsgát a részvevő a vizsgát megelőző 2 héten belül mondja le, akkor ki kell fizetnie a teljes vizsgadíjat. Ha vizsga időpontját a rendező törli, akkor a kifizetett vizsgadíj visszatérítésre kerül.

Az egyes rendezvények alatt a következőket biztosítjuk:

- az előadásokon való teljes jogú részvételt,
- a tananyag írásos változatát,
- a szünetekben frissfrissítőket, kávét, délben büféebédet,
- a megszerzett kamarai pontokat igazoló okiratot.

A vizsga során a vizsgadíj a következőket tartalmazza:

- a vizsga és a javítás költségeit,
- sikeres vizsga esetén a vizsgabizonylat (oklevél) kiállítását,
- továbbá a sikeresen vizsgázó személy hivatalos felvételét a Minősített Passzívház Tervező-i névjegyzékbe. A névjegyzék itt található:
www.passivhausplaner.eu

Felelősség kizárása

A szervező fenntartja magának a változtatás jogát a program menetét és a rendezvény helyét illetően. Minden egyéb az átadásra kerülő tananyag helytelen alkalmazásából származó esetlegesen okozott bekövetkező kárért a szervező nem vállal felelősséget.

A továbbképzés elismerése

A rendezvényeket az építészkamara elismeri, mint az általuk elfogadott továbbképzést. A megszerezhető kreditpontokat lásd a modulok bemutatásánál.


Soron következő tréningek/tanfolyamok:

HÍRLEVÉL

Hírlevelünkben havi gyakorisággal tájékoztatjuk a passzívház tervezéssel és építéssel, valamint az oktatással kapcsolatos aktuális információkról.
Név:

E-mail:

Feliratkozom a hírlevélre.

Passzívházak használati kézikönyve építtetők és tervezők részére
Eredeti Word-szöveg
szerző: darmstadti Passivhaus Institut, minimális időráfordítással igazítható minden aktuális projekthez.
Ingyenes letöltés regisztrálás után.

Szerzők:


Magyar változat:
Sariri-Baffia Enikő okl. építőmérnök
Dr. Vajda József PhD főiskolai tanár
Szakmai partnereink:


Támogatóink:


A Minősített Passzívház Tervezők adatbankjában több mint 3006 tervező bejegyzése található. Szeretne Ön is köztük lenni?    IMPRESSZUM